Pronájem, Kanceláře, 60 m2 - Praha - Nusle

Cena: 240 Kč/m2/měsíc
Informace k ceně: + poplatky za služby, energie a kauce, bez provize
Druh: kancelářské prostory
Typ: pronájem
Okres: Praha 4
Lokalita: Praha 4
PENB: G
Aktualizace: 14.05.2024 02:33
Číslo zakázky: 6507870
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Počet pater: 4
Patro: 3
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Telefon: ano
Výtah: ano
Parkoviště: ano
Objevte příležitost pro váš podnikatelský růst s naší exkluzivní nabídkou kancelářských prostor k pronájmu! Nabízíme atraktivní soubor tří kanceláří umístěných na třetím patře administrativní budovy v srdci Prahy Nuslích. Tyto kanceláře jsou dokonalým řešením pro dynamické podnikání a poskytují dostatek prostoru a přirozeného světla pro váš pracovní tým.

Jedna z kanceláří, s výhledem do tichého dvora, je vybavená kuchyňskou linkou, která umožňuje pohodlnou přípravu občerstvení pro vaše zaměstnance či obchodní partnery. Ostatní dvě kanceláře jsou orientované do ulice, přičemž jedna z nich disponuje praktickým průchozím uspořádáním. Součástí nabídky je také samostatné WC s umyvadlem, které zvyšuje komfort a soukromí.

Tento prostor je ideální pro menší podniky, začínající start-upy nebo i větší korporace, které hledají flexibilní a cenově dostupné řešení. Vynikající dostupnost městskou hromadnou dopravou je zaručena díky blízkosti stanic metra Vyšehrad a Pražského povstání, které jsou od budovy stejně vzdálené. Navíc, v blízkosti naleznete obchodní centra a rozmanité restaurace, které umožní vám a vašim zaměstnancům strávit příjemné chvíle i mimo pracovní prostředí.

Nemovitost je ve vynikajícím stavu a je připravena k okamžitému nasazení do vašeho podnikání. Nečekejte a využijte tuto jedinečnou příležitost bez potřeby platit provizi realitní kanceláři. Kontaktujte nás pro více informací a domluvte si prohlídku vaší budoucí kanceláře ještě dnes!
Realitní makléř:

Daniel Pecho
tel: +420 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 32 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop