Pronájem domu 5kk se zahradou, užitná plocha122 m2, Praha 4-Kamýk

Cena: 45 000 Kč/měsíc
Informace k ceně: plus zálohové platby voda a odpady 3.000,- Kč/ měs
Status: prodáno
Druh: rodinný dům
Typ: pronájem
Okres: Praha 4
Lokalita: Praha 12
Ulice: Písnická
PENB: C 90 kWh/m2/rok
Aktualizace: 03.09.2024 20:07
Číslo zakázky: 6663400
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 79 m2
Obytná plocha: 115 m2
Výměra pozemku: 870 m2
Počet pater: 2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Parkoviště: ano
Hledáte prostor, klid, soukromí zahrady, komfort moderní stavby, dopravní dostupnost, služby v okolí, a to vše v Praze? Přijďte se zamilovat do naší zelené oázy v Praze 4 na Kamýku!

Nabízíme k pronájmu útulný moderní dům 5+kk obklopený zahradou, která sama nejlépe ví, co potřebuje. Tento dvoupodlažní dům je ideální pro rodiny, které hledají komfort, styl a úsporu v jednom balení. Na této zahradě je „vše ještě v pořádku“. Nepotřebuje mnoho péče a Vaše děti rychle zjistí, že maliny nebo ostružiny rostou na keřích a ne v krabičkách v obchodě…
Hlavní výhody:
• Nízkoenergetický dům: Díky tepelnému čerpadlu a podlahovému vytápění budete mít doma teplo jako v peřince, a přitom ušetříte na energiích.
• Prostorné dispozice: S užitnou plochou 5+kk budete mít dostatek místa na všechny své sny a plány.
• Veškerá občanská vybavenost: Vše, co potřebujete, máte na dosah ruky – školy, školky, obchody, restaurace a kavárny. Už nikdy nebudete muset daleko za nákupy.
• Zahrada plná keřů s jedlými plody: Maliny, ostružiny, josta – to vše přímo na vaší zahradě. A navíc vám zahrada poskytne tolik soukromí, že si budete připadat jako v oáze klidu.

Dům se nachází v klidné a zelené vilové části Praha Kamýk, v ulici Písnická. MHD je doslova u domu, takže se snadno a rychle dostanete kamkoli potřebujete. A pokud máte auto, parkovací stání přímo u domu je samozřejmostí. To vše můžete mít za 45.000,- Kč měsíčně. Zálohy na energie, vodu a odpady vás vyjdou na 7.000,- Kč měsíčně.
Neváhejte a přijďte se podívat na svůj nový domov, kde můžete načerpat energii po těžkém dni.
Realitní makléř:

Josef Šulc
tel: 602 704 455

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 169 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop