Novostavba bytu 4+kk, 113 m2 + terasa 15,3 m2, v Krči

Cena: 50 000 Kč/měsíc
Informace k ceně: + 8 000 Kč poplatky za služby
Druh: byt 4+kk
Typ: pronájem
Okres: Praha 4
Lokalita: Praha 4
Ulice: Nad obcí I
PENB: A 10 kWh/m2/rok
Aktualizace: 18.06.2024 10:05
Číslo zakázky: 6560780
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 98 m2
Obytná plocha: 128 m2
Počet pater: 3
Patro: 1
Kanalizace: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Nabízíme k pronájmu právě dokončený byt v novostavbě komorního nízkoenergetického projektu v Praze 4, Krči. Byt 4+kk s terasou se nachází v 1. podlaží a má jižně orientovanou terasu, na kterou navazuje společná zahrada. Byt tvoří velkorysý obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem, kde najdeme moderní kuchyň s vestavěnými spotřebiči, dále je zde velkoformátové okno s výhledem do zahrady, 3 samostatné ložnice a 2 koupelny. Interiér je zařízen ve vysokém standardu: moderní kuchyňská linka s ostrůvkem včetně vestavěných spotřebičů, podlahové vytápění v celém bytě, velkoformátová okna, dřevěné podlahy z masivu, vestavěné skříně na míru, moderní svítidla, venkovní elektrické žaluzie, rekuperace. Byt ovládán přes oblíbenou smart home aplikaci Loxone. Součástí pronájmu je 1 uzamykatelné garážové stání a velký sklep.
Tento exkluzivní byt je zařízen s důrazem na detail a moderní design a nabízí maximální komfort pro náročného nájemníka.
Byt je situován v klidné části Krče, která je oblíbená pro svou snadnou dostupnost do centra Prahy a zároveň nabízí klidnou atmosféru a dostatek zeleně. S výbornou infrastrukturou v okolí, včetně restaurací, obchodů a škol, je tento byt ideální volbou pro nájemníka, který hledá kombinaci luxusu a pohodlí.

Realitní makléř:

Barbora Merknerová
tel: 608 662 147

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 62 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop