Prodej bytu 3+kk, 54 m2 - Praha 4 Krč

Cena: 6 490 000 Kč
Informace k ceně: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetn
Financování:na hypotéku za 27 952 Kč měsíčně
Druh: byt 3+kk
Typ: prodej
Okres: Praha 4
Lokalita: Praha
Ulice: V Štíhlách 1319/22
PENB: D 134 kWh/m2/rok
Aktualizace: 21.06.2024 17:58
Číslo zakázky: 240000737
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Počet pater: 4
Patro: 1
Postaveno z: panel
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Lodžie: ano
Sklep: ano
Realitní kancelář 100klíčů Vám nabízí byt 3+kk v osobním vlastnictví o velikosti 54 m2 v pražské Krči. Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží čtyřpodlažního, zatepleného bytového domu a disponuje lodžií s výhledem do zeleně.

Obývací pokoj s kuchyňským koutem nabízí příjemné místo pro rodinný život i relaxaci. Z obývacího pokoje můžete vstoupit do uzavíratelné lodžie s výhledem do zeleně. Hlavní ložnice je prostorná, se světlým oknem a vestavěnou dětskou palandou (ta může být před prodejem odstraněna, nebo naopak zachována). Druhá místnost může sloužit jako ložnice, pracovna, nebo dětský pokoj. Byt má dřevěnou podlahu a nová plastová okna. Na stejném patře je také praktická komora.

Bezproblémové parkování je možné v příjezdové ulici Pod jalovým dvorem. V okolí do 10 minut chůze najdete veškerou občanskou vybavenost: obchody, lékárnu, poštu, mateřskou a základní školu, gymnázium.

Velkou výhodou lokality je i množství možností pro aktivní rekreaci. Za pouhých 10 minut chůze se ocitnete v Kunratickém lese, který je největším přírodním parkem v Praze. V okolí jsou také venkovní posilovny, dětská hřiště a hřiště pro psy.

Nejbližší autobusová zastávka IKEM je vzdálena 7 minut chůze a cesta autobusem na stanici metra Kačerov trvá jen 6 minut. V roce 2031 bude otevřena nová linka metra D se stanicí Nové Dvory pouhých 450 metrů od domu. Na Náměstí Míru se tak dostanete už za 15 minut. Pro řidiče je zde rychlý přístup na Jižní spojku (4 minuty) a Pražský okruh (7 minut).

Byt je ideální volbou pro malou rodinu nebo jednotlivce, kteří hledají komfortní bydlení v klidné a dobře dostupné lokalitě.

Atraktivitu bytu zvyšuje velmi klidné okolí a umístění v parkové zeleni.

Byt je možné financovat hypotékou, kterou vám rádi zajistíme.
Realitní makléř:

Dalibor Dražan
tel: 420601100111

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 86 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop