Prodej byty 3+1, 57 m2 - Praha - Podolí

Cena: 6 190 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 26 660 Kč měsíčně
Druh: byt 3+1
Typ: prodej
Okres: Praha 4
Lokalita: Praha
Ulice: V rovinách 865/16
PENB: C
Aktualizace: 01.07.2024 09:56
Číslo zakázky: 60459
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Patro: 2
Postaveno z: panel
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Slunný byt o celkové výměře 57,1 m2 s dispozicí 3+1 se nachází v 1. patře panelového domu v klidné lokalitě Praha 4 - Podolí, ulice V Rovinách.

Bytová jednotka je v původním, ale zachovalém funkčním stavu, případně je připravena na rekonstrukci dle vašich představ a potřeb. Nová plastová okna v celém bytě. Vedle vstupních dveří do bytu je k dispozici uzamykatelná úložná skříň. Budoucí stav bytu si můžete lépe představit na základě návrhů vizualizací, které naleznete v galerii fotografií.
Dům je ve velmi dobrém stavu (společné prostory, nová střecha, zateplená fasáda, rozvody vody, elektřiny a plynu) a je průběžně pečlivě udržován. V domě není výtah. V přízemí domu je k dispozici kočárkárna.

V blízkosti je několik základních škol (Kavčí Hory, Jazyková škola Horáčkova, Plamínková), několik hřišť, park Na Pankráci, Kavčí Hory, atletický ovál, dvě mateřské školky, Poliklinika Budějovická, kulturní a sportovní klub Amfora a Hobby centrum. Nedaleko jsou též plavecké bazény Podolí a Zelený pruh.
V okolí naleznete dále OC Arkády, OC DBK Budějovická, obchody Albert a Norma, pekárna, kavárna, cukrárna a večerka. 900 m od domu je stanice metra C - Pankrác.
Vhodná lokalita jak pro rodinu s dětmi, tak pro seniory.

Tato nemovitost představuje ideální příležitost jak pro klidné bydlení, tak pro investici s potenciálem dalšího zhodnocení. Financování nákupu tohoto bytu a případný prodej vaší nemovitosti profesionálně a bezpečně zajistíme.

Těšíme se na prohlídce.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 98 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop