Prodej cihlového bytu 1+kk s terasou, 46 m2 - Praha - Krč, ul. Dolnokrčská

Cena: 5 980 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize, včetně právního servisu
Financování:na hypotéku za 25 756 Kč měsíčně
Druh: byt 1+kk
Typ: prodej
Okres: Praha 4
Lokalita: Praha
Ulice: Dolnokrčská
PENB: G
Aktualizace: 07.03.2024 23:26
Číslo zakázky: MZ24077
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Obytná plocha: 46 m2
Počet pater: 5
Patro: 1
Postaveno z: cihla
Topení: ano
Sklep: ano
Nabízíme vám k prodeji tento tichý byt s výhledem do zahrady jež se nachází v prvním nadzemním podlaží bytového domu stojícího v klidné části Prahy 4 - Krč, nedaleko zámku Chateau St. Havel., cca 10 mnut chůze od stanice metra Budějovická.

Účelnou a jednouchou dispozici bezbariérového bytu v soukromém vlastnictví tvoří obytná místnost s kuchyňskou linkou, s dostatečně prostornou vestavnou skříní, vstupní hala s druhou vestavnou skříní a koupelna se sprchovým koutem, závěsným WC a prostorem pro pračku a sušičku. Byt má kvalitní původní dřevěná EURO okna, původní dřevěnou podlahu, stejně tak interiérové dveře. Byt je orientovaný na jihozápad do klidné zahrady kam je vidět z prostorné terasy 10m2. Bytu náleží sklep v přízemí pěti podlažního cihlového bytového domu s výtahem. Topení je centrální z vlastní kotelny. Parkování je možné v zóně pro rezidenty v bezprostřední blízkosti domu.

Ze zastávky autobusu téměř u domu je možné během pěti minut dojet ke stanici metra Budějovická. Četné autobusové linky zajišťují i pohodlné přímé spojení s mnoha pražskými částmi, jízdy autem urychluje nedaleká Jižní spojka. V bezprostřední blízkosti pak vznikají dvě zastávky nové trasy metra D. Kousek od domu vede podél Kunratického potoka cyklostezka směrem do Kunratického lasa a na opačnou stranu kolem rozsáhlého sportovního areálu k břehům Vltavy.

Byt je aktuálně pronajatý s možností prodloužení nájemní smlouvy. Je tedy vhodný jako investiční, ale i pro vlastní bydlení.

Podlahová plocha 34,2 m2.
Balkón 10 m2
Sklep 2 m2
Realitní makléř:

Michal Zacha, Bc.
tel: 420773605905

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 241 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop