Novostavba luxusního mezonetového bytu 5+kk se dvěma terasami, 189 m2, v Krči

Cena: 25 000 000 Kč
Informace k ceně: Cena včetně provize RK
Financování:na hypotéku za 107 675 Kč měsíčně
Druh: byt 5+kk
Typ: prodej
Okres: Praha 4
Lokalita: Praha 4
Ulice: Nad obcí I
PENB: A 10 kWh/m2/rok
Aktualizace: 18.06.2024 10:07
Číslo zakázky: 6582060
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 98 m2
Obytná plocha: 189 m2
Počet pater: 3
Patro: 2
Kanalizace: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Nabízíme krásný byt o dispozici 5+KK + 2 terasy + garáž + sklep k prodeji v klidné lokalitě Nad obcí I v Krči, Praha 4. Tento moderní byt se nachází v právě dokončené novostavbě a nabízí úchvatný výhled do okolí. Byt o celkové užitné ploše 189 m2 se nachází ve 2. patře budovy a je ideálním místem pro ty, kteří hledají luxusní a prostorné bydlení. K dispozici jsou dvě terasy 24 m2 a 18 m2, kde si můžete vychutnat klidné odpoledne nebo večery s rodinou a přáteli. Interiér je zařízen ve vysokém standardu: moderní kuchyňská linka s ostrůvkem včetně vestavěných spotřebičů, podlahové vytápění v celém bytě, velkoformátová okna, dřevěné podlahy z masivu, vestavěné skříně na míru, moderní svítidla, venkovní elektrické žaluzie, rekuperace. Byt ovládán přes oblíbenou smart home aplikaci Loxone. Vytápění řešeno přes tepelné čerpadlo, v bytě je klimatizace.
V bytě se nachází prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní, tři ložnice, dvě koupelny a samostatné WC. Součástí prodeje bytu je 1 uzamykatelné garážové stání (příprava na elektronabíjení) a 1 velký sklep. K domu náleží společná zahrada, kterou je možné využít např. pro grilování.
V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost, jako jsou restaurace, obchody, školy, poliklinika, dětské hřiště, tenisové kurty atd.
Tento luxusní byt je ideálním místem pro ty, kteří hledají moderní bydlení s dostatkem prostoru v tiché lokalitě v komorním projektu. Nejlepší volba pro náročné klienty, kteří oceňují kvalitu a komfort.
Realitní makléř:

Barbora Merknerová
tel: 608 662 147

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 49 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop